Afrodiziakai

March 12, 2009 by Atidaryta
Jei jums nėra 18 metų, toliau neskaitykite.
Jei vis tiek skaitote, dabar atsakykite į klausimą (galite tik sau pačiam) – kas šiuo metu jus jaudina labiausiai?
Recesija? Hm. Tokiu atveju nuolat esate įsitempęs ir susijaudinęs. Negerai.
Pinigai? Tuomet greičiausiai nuolat jaučiate fizinį ir psichologinį nepasitenkinimą, kuris didėja, ir, jei tikėsim prognozėmis, augs dar labiau. Irgi labai negerai.
Kad iki galo likčiau politiškai korektiška, daugiau neklausinėsiu. Vietoj to pasidalinsiu šviežiomis žiniomis, kas šiuo metu jaudina daugumą vyrų ir moterų, o jūs galėsite pasirinkti, ką pritaikyti sau, kad gyvenimas būtų gražesnis.
Pati tai sužinojau taip pat ką tik – ir galima sakyti, tai bus informacija iš pirmų lūpų.
Pirmiausia – vienos tyrimų kompanijos preliminarūs duomenys, kokio pobūdžio informacija šiuo metu labiausiai jaudina žinsiaklaidos vartotojus (vyrai ir moterys, raštingi, kaip sakiau, nuo 18 metų, pajamos nebūtinos). Tyrimų rezultatai įrodinėja, kad tai – arba patariamieji/pamokomieji straipsniai, kaip išgyventi finansinę depresiją patiriant kuo daugiau malonumo (daug dėmesio technikoms, elgesiui prieš ir po), arba pokalbiai su psichologais eteryje – šių populiarumas muša visus rekordus.
Turbūt taip yra todėl, kad tinkamo patarimo gavimas - malonumas pats savaime, nepriklausomai nuo to, ar juo pasinaudosi. Pati vakar su jauduliu žiūrėjau filmuką, kaip gelbėtis iš skęstančio automobilio.
Dabar aišku, kodėl toks dievinamas buvo (ir tebėra) B.Obama. Jį įsimylėjusi garsioji Obamos Mergaitė, kaip ir Rinkikų Taryba, žavėjosi būtent patarimais.
Akivaizdu, kad pamokymų ištroškusiems amerikiečiams (o ir europiečiams) daug geriau skamba Obamos “Mums reikia kurti, statyti, stiprinti ir taupyti, nes mes galime” negu McCaino “aš kursiu, statysiu, stiprinsiu ir taupysiu, nes ekonomikai to reikia”. Taigi, B.Obama laiku ir vietoje sujaudino patarimais, ir laimėjo.
Bet įdomiausia, kad tokią Obamos strategiją – patarti ir tuo sujaudinti vartotojus, - pradeda taikyti ir Lietuvos smulkieji verslininkai (kaip ir prognozuota – šiemet marketingas darosi vis intymesnis).
Nekalbu apie tą menką padilgčiojimą, kurį sukelia nuolaida picoms arba užpraeito sezono batams. Kalbu apie tikrą audrą ir tikrus afrodiziakus. Apie tokius pardavėjo patarimus vartotojui, kurie išvaro iš proto ne tik klientą, bet ir jo šeimos narius, kolegas ir net praeivius gatvėje. Ir priverčia grįžti pas pardavėją vėl ir vėl.
Prieš dešimt minučių į mano kabinetą su trenksmu įlėkė susijaudinusi kolegė. Žibančiomis akimis, dusdama ji ėmė krykštauti, kaip “nerealu yra kirpti plaukus”. “Ne-re-a-lu”, ji pridūrė, smarkiai linksėdama ir pamerkdama akį – girdi, tarp mūsų mergaičių.
Meistrė, iš kurios ji grįžo, nėra garsi, o ir šukuosena, bandant vertinti objektyviai – daili, bet ne iš kojų verčianti. Visgi vertinti objektyviai kažkodėl nesinori, nes jos plaukuose.. tikrai yra kažkas tokio... jaudinančio.
“Ji man sutepė plaukus feromonais”, - toliau linksminasi kolegė ir pasakoja apie kitus kirpėjos duotus patarimus, kaip daryti neįtikėtiną poveikį aplinkiniams. “Eisiu dabar ir eisiu”.
Taigi, sintetiniais feromonais iškvėpintos moterys. Grįžtančios ir grįžtančios. Pasiruošusios išleisti pinigus. Tikras afrodiziakas bet kuriam pardavėjui, garantija, kad mūsų šalies ekonomika atsigaus, ir kad recesiją išgyvensim pakylėti ir patenkinti.
Posted in | 7 Comments »

7 comments:

Anonymous said...

stai cia buvo juokinga :)

Anonymous said...

Graziai surasyta:))) Dar kalbant apie feromonus, girdejau, kad siemet didmenininkai parduoda daug daugiau natrio gliutamato, nes jo pradedama daugiau deti i gaminama maista kavinese ir tose pachiose Maximose - kad zmones jaustu didesni alki ir nepradetu taupyti ant maisto produktu:) tai ne tik busim pakyleti ir patenkinti, bet ir nesuliesesim per daug sunkmeciu:)

afrodiziakas said...

toks jau tas 21as amzius..

Afrodiziakai said...

Manau afrodiziakai turi poveikį, tačiau ne visus priešingos lyties atstovus jie gali pritraukti, juk kiekvieną žmogų traukia vis kitokie kvapai.

Kjerstin Lis said...

VISAS SKAITYKITE ŠIĄ TESTAMONĄ, KAIP GAUTI MANO PASKOLĄ IŠ TEISĖS IR PATIKĖTOS PASKOLOS ĮMONĖS. Mano vardas Kjerstin Lis, aš ieškojau paskolos savo skoloms padengti, visi, kuriuos sutikau, sukčiaujo ir pasiėmė pinigus, kol galiausiai sutikau poną Benjaminą. Breilis Lee Jis man suteikė 450 000,00 R paskolą. Jis padėjo ir kitiems mano kolegoms. Aš kalbu kaip laimingiausias žmogus visame plačiame pasaulyje šiandien ir pasakiau sau, kad bet kuris skolintojas, kuris gelbsti mano šeimą nuo mūsų blogos padėties, pasakysiu vardą visam pasauliui ir aš su džiaugsmu sakau, kad mano šeima grįžo į gera, nes man reikėjo paskolos, kad pradėčiau visą gyvenimą, nes esu vieniša mama su 3 vaikais ir visas pasaulis atrodė, kad ji kabojo ant manęs, kol turėjau galvoje, kad Dievas atsiuntė paskolos davėją, kuris pakeitė mano gyvenimą ir mano šeimos, skolinantis Dievą, ponas, Benjaminas, jis buvo Gelbėtojas, Dievo siųstas gelbėti mano šeimos, ir iš pradžių maniau, kad tai nebus įmanoma, kol negausiu paskolos, pakviečiau jį į savo šeimą. - viso vakarėlio, kurio jis neatsisakė, ir patarsiu kiekvienam, kuriam tikrai reikia paskolos, susisiekti su ponu Benjamin Breil Lee el. paštu (Lfdsloans@outlook.com), nes jis yra supratingiausias ir nuoširdžiausias paskolos davėjas. kada nors susitiko su rūpestinga širdimi. Jis nežino, kad aš tai darau, skleisdamas mano linkėjimą į mane, tačiau manau, kad turėčiau tuo pasidalinti su jumis, kad išvengtumėte sukčių. Prašau, saugokitės apsimetinėtojų ir susisiekite su tinkama paskolų bendrove el. Paštu per Lfdsloans @ outlook. com arba „WhatsApp“ + 1-989-394-3740. .

Anonymous said...

Norėčiau labai padėkoti „LAPO MICRO FINANCE“, kuri man suteikė paskolą sergančio vaiko gydymui. Labai džiaugiuosi, kad šiandien sutikau LAPO, jei reikia skubios paskolos, susisiekite su jais el. Paštu: lapofunding960@gmail.com
„Whatsapp“ +447883183014

feromonai said...

Norėčiau papildyti, kad jeigu norite suvilioti žmogų, tačiau nežinote – kokios priemonės yra legalios bei veiksmingos? Siūlome jums išbandyti feromonus, kurie net moksliškai yra įrodyti kaip tinkama kitos lyties pritraukimo priemonė. Feromonai skirti sužadinti susižavėjimą savimi ir tuo pačiu patraukti aplinkinių dėmesį, jie yra natūralūs chemikalai veikiantys kito žmogaus smegenis.

Post a Comment