Ką skaito Dundukas?

March 17, 2010 by Atidaryta
Bandau suprasti, kodėl Račo blogas yra populiariausias ant mūsų žemės, ir kas bei kodėl iš tiesų jį skaito.
a) rašo taikliai ir analitiškai ? (Bet vidutiniškai 90 proc. tekstų sudaro varymas ant kokio nors kito autoriaus aiškiai nepasakant, kokia paties Račo nuomonė bet kokiu klausimu, kuriuo tas kitas autorius turi nesvarbukokią nuomonę)
b) rašo įdomiomis ir aktualiomis temomis? (ir be perstojo murkdosi po tuos pačius 'žurnalistinės etikos', 'skaidrios politikos, 'doro piliečio' 'valstybininkų' vandenis - pagarba tautai, jei tokios temos įdomios masėms, apie kurias byloja lankomumo statistika. Bet kažin ar čia tikroji priežastis)
c) demonstruoja erudiciją, išmanymą, nuomonės turėjimą? (Kiek beskaičiau, man pasirodė, kad šis visų galų meistras savo bloge nuolat įrodinėja, kad tas, kas tinka viskam, iš tiesų netinka niekam)
d) savo skaitytojus pritraukia rodydamas jiems išskirtinę pagarbą ir su jais diskutuodamas? (paskaitykite Račo atsakymus į komentarus jo paties bloge, ir suprasite, kad esate DUNDUKAS.
Kalba - netaisyta:
"Ne dundukams spręsti, kada ir kam šiame tinklaraštyje yra laikas, o kada ne. Bet savo vertinimus dundukai, žinoma, gali pateikti lygiomis teisėmis su kitais komentatoriais. Jų vertė yra atvirkščiai proporcinga dundukų nuomonei apie savo talentą.".
Štai taip - su visa derama pagarba - Račas atsako eiliniam Fredžiui* į jo pastebėjimą, kad tinklaraštyje tie 1000-2000 kasdienių unikalių vartotojų (skirtingais duomenimis) jau kuris laikas pasigenda ko nors iš paties Račo lūpų, o ne vien jo perpasakojimų apie tai, koks, sprendžiant iš Račo prozos, dundukas yra Bielinis, Vilpišauskas, Laurinavičius, ir iš esmės - visi, kurie kalba, rašo, skaito, galvoja, dirba, gyvena ir kvėpuoja. Ypač - kurie skaito jo blogą).
Štai prašom jums ir atsakymas:)
Posted in | 6 Comments »

6 comments:

Adis said...

Welcome to dunduk-league ;)

Anonymous said...

Dabar Arturčegas kiek išlauks, o paskui parengs postą: Kokius beviltiškus niekus apie užsienio politiką rašo "Veidas" :o))

Artūras Račas said...

Pagirtinas žmonių noras ką nors suprasti. Su tuo jus, gerbiamas autoriau, ir sveikinu. Tik, žinote, ne visiems duota...

Ir dar norėčiau gerbiamam autoriui pasakyti, kad kai kurios jo išvados, švelniai tariant, neatitinka tikrovės ir yra visiškai dundukiškos.

Su visa derama pagarba,

Atidaryta said...

Gerbiamas Artūrai,
smagu ir nekasdieniška, kad čia atsilankėte ir užtrukote, mėgindamas padėti autoriui geriau susivokti ir labiau pažinti save.
Gaila tik, kad ir šį sykį apsiėjote be konkretybių - būtų buvę tikrai prasminga išgirsti, kurios autoriaus išvados neatitinka tikrovės, o kurios - visiškai dundukiškos. Tikėkimės, kitą sykį.

A.Guzber said...

haha, dieve, koks vistik račas yra nuspėjamas :))) gal čia nuoseklus savo įvaizdžio palaikymas?

Milda said...

:)))))))

Post a Comment